Ipari zen: DSC 0104.NEF

Borús volt ma reggel az idő, kabátban sem nagyon akaródzott kimenni a lakásból, de az óvodai kirándulás akkor is kimozdítja az embert, ha amúgy csak a neten nézegetne növényeket és állatokat. Szóval a sisak alá sapka került, a nyakba kendő,  a kezünkre kesztyű és már lehetett is tekerni a gödi Feneketlen tóhoz. Mondjuk kevés az az állat ami ötven óvodás gyerek társaságában is jól érzi magát, de a méheket és a poloskákat szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarta a dolog. A csiperkegombák pedig még a párás, esős időt is direkt élvezték... Ipari zen: DSC 0111.NEF

Meg akartam tudni, hogy milyen fajta poloska van az alábbi képen, de kiderült, hogy körulbelül 6000 féle poloska létezik, ebből 60 féle előforul Magyarországon is. Ha valaki tudja, hogy milyen fajta kérem szóljon.

A bejegyzés trackback címe:

https://tucsokesbogar.blog.hu/api/trackback/id/tr722342348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sopánka76 2010.10.04. 13:30:59

Nahát, pont ilyet találtam tegnap a kertbe, és én is érdeklődéssel szemléltem.
Persze nem tudom megmondani, miféle. :(

Ipari zen · http://ipari-zen.blog.hu 2010.10.05. 23:05:45

Én sem láttam még ilyen pöttyös poloskát, de ezen a virágon viszont rögtön több is volt.
süti beállítások módosítása