Síszünet

2011.05.01. 20:44

Ipari zen: DSC 0095.NEFKét héttel ezelütt még Schladmingban voltunk Ausztriában. Remek hó volt, de dálutánra már erésen kezdett olvadni. Déltájban néha leparkoltunk az egyik kis hütte/menedékház mellé pihenni egy kicsit. Ott vettük észre, hogy ahol egy picit is elolvadt az amúgy még majdnem éteres hó, ott bizony máris kezdtek kibújni a virágok meg a csigák. Sajnos a virágzást már nem tudtuk megvárni, pedig nagyon szerettük volna. Ipari zen: DSC 0092.NEF
 

A bejegyzés trackback címe:

https://tucsokesbogar.blog.hu/api/trackback/id/tr72870160

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szitakötő | 2010-3 | ŐSZ 2011.05.02. 19:58:14

Szitakötő folyóirat lapozható változata.Régebbi számokat folyamatosan elérhetővé teszünk majd itt a blogon.Minden lapozható Szitakötő itt.Lapozni a jobbra-balra mutató nyilakkal lehetakár a teljes képernyőn is (View in fullscreen).  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása